Timeføring

Timeføring

Før timer på kunder og prosjekter, og ta ut timelister som grunnlag for lønn og fakturering. Enkelt å bruke og tilgjengelig som app for iOS og Android.

49,- per bruker/måned

Det skal være enkelt å føre timer

Å føre timer er ofte ikke en morsom oppgave, men helt nødvendig for både bedrift og ansatte. Med dette i tankene har vi laget vår timeføring slik at den skal være enkel å forstå, og rask å bruke, enten om du sitter foran skjermen på kontoret eller fører på mobilen.

Rik funksjonalitet

Det er ikke bare dato og tidspunkt som er viktig informasjon når det føres timer. Hvilke kunder jobbet du for, og hvilke prosjekter? Skal timene faktureres? Tok du matpause?

I Timerabbit kan du legge til mye valgfri informasjon på timeføringene:

  • Før timer på kunder og prosjekter
  • Legg inn kommentarer
  • Tagg timeføringene, for eksempel med arbeidstype
  • Før timer med overtid
  • Før timer med tillegg (for eksempel bastillegg eller risikotillegg)
  • Merk fakturerbare timer – og lag faktura direkte
  • Registrer pauser
  • Godkjenning av timelister
  • Registrer kilometer

Timelister og rapporter

Timene som blir ført danner ofte grunnlag for lønnskjøring eller fakturering. I Timerabbit kan du ta ut timelister i PDF og Excel, og filtrere dem slik du ønsker – for eksempel timelister for en kunde, et prosjekt, en ansatt eller en tidsperiode.

Benytter du Visma Lønn kan du eksportere timelister for enkel lønnskjøring.

Lag faktura direkte fra timelister

Fakturerer bedriften timene som føres kan du spare deg mye tid ved å benytte Timerabbit faktura, hvor du enkelt kan overføre timer direkte til en ny faktura.

Ikke betal mer enn nøvendig

Vi har ingen komplisert prisplan og ingen bindingstid. Du betaler 49,- per bruker per måned, og kan selv aktivere og deaktivere lisenser slik det passer bedriften.

Beregn din månedlige kostnad med vår priskalkulator

 

Fornøyde kunder

«Jeg og mine 27 ansatte benytter Timerabbit daglig. Digital timeføring og rapportering sparer meg for mye tid og gir meg full kontroll på timene.»

Carlos

«Når jeg som "gammel mann" kan lære meg et nytt system, så er det ikke MIN fortjeneste. Da er det fordi det godt forklart. Bra jobba!»

Ola

«For oss er det avgjørende at timeføringen er brukervennlig, rimelig og at det tilbys god brukerstøtte. Timerabbit leverer!»

Jørn

Prøv gratis i 30 dager

Ingen forpliktelser!

Ved å starte en prøveperiode godtar du våre avtalevilkår.