Personalliste

Personalliste er et krav i noen bransjer, jf. bokføringsloven §3a.
Bruk av elektronisk personalliste er enkelt og oversiktlig.

+20,- per bruker/måned, forutsetter Timeføring

Følg regelverket

Personallister gir dokumentasjon på ordnede arbeidsforhold. Dette er en oversikt over alle som jobber i bedriften, også ulønnet og innleid personale, og skal vise når de starter og avslutter arbeidsdagen. Denne listen skal føres på arbeidsplassen og kunne fremvises og skrives ut eller sendes elektronisk ved kontroll. For mer informasjon se www.skatteetaten.no

 

Stemplingsur – god oversikt

Ved å bruke stemplingsur sammen med personalliste får man alltid oppdatert oversikt over hvem som er på jobb. Dette hjelper deg med å ha dokumentasjonen i orden, god oversikt over de ansattes timer og en ryddigere arbeidsdag. Bruk av stemplingsuret er enkelt og raskt for de ansatte i bedriften, og er alltid tilgjengelig via app eller på PC/Mac.

Du kan også sette egne betingelser for stempling for bedre å sikre at dine ansatte er tilstede ved innlogging. Ved å bruke geolokasjon på mobile enheter kan man sette en grense for hvor langt unna arbeidsplassen man kan være før man stempler seg inn eller ut.

Du kan velge om du vil sette opp muligheten til å stemple seg inn på ulike prosjekter eller kunder. Da kan du enkelt få oversikt over timebruk som grunnlag for lønn eller fakturering.

 

 

Onsite

For mange bedrifter kan Onsite være en god løsning. Dette er en tjeneste til bedrifter som ønsker en stasjonær enhet til bruk av inn- og utstempling. Denne enheten (f.eks. nettbrett) monteres på arbeidsplassen, og brukes av de ansatte som en del av den daglige rutinen. Stemplingene vil overføres til timeføringssystemet og kan brukes som lønnsgrunnlag. Da får man god oversikt over hvilke ansatte som har vært på jobb til hvilken tid, og man kan enkelt hente ut rapporter og lister over førte timer.

 

 

Fornøyde kunder

«Jeg og mine 27 ansatte benytter Timerabbit daglig. Digital timeføring og rapportering sparer meg for mye tid og gir meg full kontroll på timene.»

Carlos

«Det var enkelt å gjøre seg kjent med bruken, og etter noen måneders bruk hadde vi økt faktureringsgraden betraktelig. Kundene er storfornøyde med prosjekt og timelister. Dette er et kjempeverktøy for oss!»

John Iver

«Når jeg som "gammel mann" kan lære meg et nytt system, så er det ikke MIN fortjeneste. Da er det fordi det godt forklart. Bra jobba!»

Ola

Prøv gratis i 30 dager

Ingen forpliktelser!

Ved å starte en prøveperiode godtar du våre avtalevilkår.