Timer

Timeregistrering fra Timerabbit er brukervennlig og funksjonell. Gi deg selv en litt lettere arbeidsdag ved å bruke gode og smarte løsninger.

Prøv gratis Se funksjoner

 

Bedre flyt

Du får bedre flyt i timeregistreringen når du har mulighet til å registrere timer med en gang. Unngå etterregistrering og tolkning av håndskrevne timelister. Har du alltid oppdatert timeregistrering har du alltid oversikt og minsker sjansen for overraskelser. Automatisk påminnelse på SMS ved manglende timeregistrering sparer deg også for unødvendig arbeid.

 

Spar tid på administrative oppgaver

For at du skal bruke minst mulig tid på administrative oppgaver, har vi bygget Timerabbit slik at all viktig informasjon kan registreres når dine brukere registrerer timer, som for eksempel kunde/prosjekt, materialbruk og overtid.

Dette gjør at du kan ta ut fleksible rapporter til bruk for rapportering, fakturering, lønnskjøring og regnskap, for eksempel som Excel eller PDF.

 

Økt faktureringsgrad – raskere vekst

Når du har kontroll på timene, har du også kontroll på inntektene. Hvert år taper norske bedrifter store beløp fordi arbeidstimer ikke er ført og dermed ikke blir fakturert til kundene.

 

Enkelt i bruk – for alle bransjer

Det er enkelt å registrere timer i Timerabbit, så enkelt at man kan ta det i bruk uten opplæring. Bare logg inn i appen eller på timerabbit.no, og timeregistrering er unnagjort på et blunk.

 

God kundeservice

En del av den gode kundeopplevelsen er rask kundeservice, og som kunde hos Timerabbit har alle brukere gratis og lett tilgjengelig kundeservice via chat, e-post og telefon.

Vi bistår gjerne med å sette opp Timerabbit slik at det passer dine behov, og våre hjelpesider har også mye informasjon om hvordan du bruker Timerabbit.

 

Betal bare for det du trenger

Hos oss betaler du bare for de tjenestene du bruker, og kan enkelt aktivere og deaktivere lisenser for dine ansatte – se priser for mer informasjon.

 

Kom i gang

PRØV GRATIS NÅ