Ferie og fravær

Tjenester · Publisert 21. januar 2021 av Tore Kraakmo

Flere funksjoner samlet

Etterhvert som flere og flere bedrifter går over til digitale løsninger for timeregistrering, er det naturlig at også andre funksjoner som er viktige for den daglige driften blir tilgjengelige på samme plattform.

Mulighet til å registrere fravær i samme app som du registrerer timer er enkelt og praktisk. Både for en vanlig bruker som slipper å ha flere innlogginger å huske på, det er et system man vant til å bruke systemet, og for lederne i bedriften som sitter med oversikt og tilgang.

Enkel skybasert løsning

Med et skybasert system som Timerabbit går all registrering av fravær og ferie raskt unna. Du sender inn fraværsregistrering via appen, leder i bedriften får øyeblikkelig melding om registreringer og kan enkelt gå inn i systemet for å godkjenne. Man er ikke avhengig av å være på kontoret for å få beskjed om eller se på registrerte saker, alt er tilgjengelig på mobil eller PC der du befinner deg.

Hos Timerabbit kan du prøve Ferie og fravær gratis i 30 dager. Det er ikke nødvendig å ha andre tjenester i tillegg.

PRØV GRATIS I 30 DAGER

 

 

Flere blogginnlegg

Prøv gratis i 30 dager

PRØV GRATIS NÅ