Timerabbit blir en del av Conta

Nyheter · Publisert 15. oktober 2020 av Tore Kraakmo

Timerabbit + Conta

Vi i Timerabbit jobber for å forenkle arbeidsdagen til norske bedrifter, og nå har vi fått Conta med på laget som ny hovedaksjonær.

Conta har over 100.000 kunder på sin faktura- og regnskapsløsning, og de deler vår visjon om å gjøre de daglige rutinene enklest mulig for norske bedrifter. Conta eier også signeringstjenesten Signident som lar deg signere dokumenter elektronisk med BankID, og oppstartssidene enkeltpersonforetak.no og starte-as.no som guider deg steg-for-steg gjennom hvordan du starter din egen bedrift. De vil også lansere Tritt, et helt nytt lønnssystem i 2021.

Audun Sæther, daglig leder i Timerabbit og Jan-Tore Holen, daglig leder i Conta.

Blir det noen endringer for meg som bruker Timerabbit?

Bruker du Timerabbit i dag vil du ikke merke noen forskjell, og du kan fint fortsette å bruke Timerabbit uten å være kunde hos Conta.

Er du allerede kunde hos Conta eller ønsker å ta i bruk faktura- og regnskapsløsningen til Conta, vil du etterhvert få en integrasjon mellom de to systemene som gjør det enklere å få alt på en plass.

Timerabbit vil fortsette å jobbe med innovative løsninger for deg som fører timer, og med like innovative Conta på laget blir dette er sterkt lag å regne med fremover!

Flere blogginnlegg

Prøv gratis i 30 dager

PRØV GRATIS NÅ