For deg som fakturerer timene

Timeregistrering · Publisert 2. september 2019 av Tore Kraakmo

Bruk tiden riktig

God tidsbruk handler ikke nødvendigvis om å jobbe i timesvis uten pause eller gjøre flere ting samtidig. Det handler også om å bruke verktøy som hjelper deg til å opprettholde riktig fokus og kontroll. Et timeføringssystem skal være brukervennlig og funksjonelt, og gi deg en bedre arbeidsdag.

Mange har en jobb hvor fakturering av enkelttimer er hovedinntektskilde. Da er det lurt å ha et system som gir deg kontroll. Folk jobber på forskjellige måter og har ulike behov, men noen kvaliteter kan de fleste enes om at et timeføringssystem bør ha.

Hva skal du se etter?

Det må være lett tilgjengelig. Uansett om du sitter på kontoret eller nettopp har vært ute på kundebesøk, så skal det være raskt og enkelt å føre timer. Gjør du dette med en gang er sjansen vesentlig mindre for at timene blir glemt av. Og om du bruker både mobil, nettbrettet og PC/Mac så er det praktisk å ha et system som kommuniserer på tvers av plattformer.

Nøyaktig.  Kanskje har du kunder som ønsker en spesifisert oversikt over timene du fakturerer? Et system som viser nøyaktig timebruk og type arbeid du legger ned i et prosjekt gjør det enkelt for kundene dine å se hva det er de betaler for. Det bygger tillit mellom deg og oppdragsgiver og kan lettere gi deg nye oppdrag.

Oversiktlig. Det bør være raskt og enkelt å få oversikt over førte timer, hvilke timer som skal faktureres og hvilke som er fakturert. Gjerne også en mulighet til å hente ut rapporter filtrert på perioder, kunder, prosjekter osv. Det kan også hjelpe deg til å se hvor du skal fokusere timebruken din slik at du får best inntjening.

Effektivt. Hvorfor ikke gjøre klar og sende en faktura basert på timeføringen med det samme du holder på? Noen oppdrag sender man samlefaktura på, mens andre fakturerer man løpende. Gode rutiner på dette, kan gi positive effekter som f.eks økt faktureringsgrad.

 

Klar for å prøve? Registrer deg for en gratis prøveperiode på Timerabbit!

 

 

 

Prøv gratis i 30 dager

Ingen forpliktelser!

+47

Vi sender ditt passord på SMS

Ved å starte en prøveperiode godtar du våre avtalevilkår.

Du blir automatisk logget inn i Timerabbit.