Tips og triks for bedre bruk av Timerabbit

Timeregistrering · Publisert 14. august 2019 av Tore Kraakmo

Vi oppdaterer Timerabbit jevnlig med nye funksjoner og muligheter, noen små og noen store, og har du brukt oss over en lengre periode er det kanskje en stund siden du var innom og kikket på hvilke muligheter du har under «Innstillinger» på de ulike modulene.  Det kan være du finner funksjoner du har tenkt hadde vært nyttig, og kanskje du finner noe du ikke hadde tenkt på, men som passer din bedrift.

Hjelp-seksjon

Vi har i sommer fornyet vår hjelp-seksjon , og her finner du mye nyttig info om hvordan man aktiverer ulike funksjoner, korte instruksjonsvideoer, hvordan skaffe tilgang m.m. Kanskje har du noen minutter å sette av til å se om det er noe som kan være aktuelt for din  bedrift.

Endringslogg

Timerabbit har også en endringslogg hvor vi publiserer alle endringer og oppdateringer som blir gjort, men kanskje ikke alle er klar over denne oversikten.

Vi vil derfor nevne noen av de siste oppdateringene som er gjort, og oppfordrer samtidig våre brukere til å utforske mulighetene som finnes.

  • Registrer kostnader i forbindelse med en timeføring. Har du utlegg som bompenger, parkering, mat o.l., kan du aktiverer muligheten til å registrere dette. Kostnader summeres på rapportene.
  • Sett opp regler for automatisk pauseregistrering. Timeføringer over en viss lengde får automatisk fylt ut x antall minutter pause.
  • Tagger. Tagger er stikkord du knytter til en timeføring. Beskriver f.eks hva slags type arbeid du har utført. Du kan hente ut timelister filtrert på taggene dine.
  • Stemplingsur. Aktiver stemplingsuret for nøyaktig timeføring.
  • Bilder og vedlegg. Ta bilde med mobilen når du er ut på oppdrag, eller legg ved kvitteringer og andre dokumenter.
  • Hurtigregistrering lar deg fylle ut timeføringer for en hel uke i samme skjermbilde.

Vi legger jevnlig ut tips og triks på Facebook og Instagram, følg oss gjerne der så du ikke går glipp av noe 🙂

Flere blogginnlegg

Prøv gratis i 30 dager

Ingen forpliktelser!

Ved å starte en prøveperiode godtar du våre avtalevilkår.

Du blir automatisk logget inn i Timerabbit.