Høyt og lavt med timeføring

Nyheter · Publisert 29. juni 2018 av Audun Sæther

Høyt og lavt

Kun 10 minutter fra Trondheim sentrum ligger klatreparken Høyt & Lavt. Fordelt over to skogsområder er det bygd opp en innholdsrik klatrepark med utfordringer både for liten og stor.

Høyt&Lavt Trondheim er en del av en større kjede med klatreparker over hele landet. Et slikt anlegg krever mye vedlikehold og mange medarbeidere for å sikre et trygt og kvaltetsmessig høyt aktivitetstilbud for besøkende. Et stort apparat av ansatte, både på heltid og deltid, er til enhver tid i full sving med vedlikehold og drift av anlegget.

Full kontroll

Klatreparken har valgt Timerabbit for å få full kontroll på timene de ansatte legger ned i daglig drift. Stabens varierende arbeidstid og arbeidsmengde gjorde at ledelsen raskt så behovet for enkel og effektiv logging av alle timer som blir lagt ned. Med Timerabbits mobilapp kan ansatte enkelt registrere alt tidsforbruk når som helst og hvor som helst i løpet av arbeidsdagen.

«For oss er det avgjørende at timeføringen er brukervennlig, rimelig og at det tilbys god brukerstøtte. Timerabbit leverer!»

Jørn Halvorsen, Høyt & Lavt Trondheim

Ledelsen kan til enhver tid ta ut timelister sortert på ansatte, tidsperiode eller prosjekter og dermed ha full kontroll på alle arbeidstimer som blir lagt ned i den daglige driften.

Flere blogginnlegg

Prøv gratis i 30 dager

PRØV GRATIS NÅ