Faktura

Opprett og send faktura – enkel overføring av grunnlag fra timeføringen.

79,- per bruker/måned

Det skal være enkelt å fakturere

Når den faktiske jobben er utført, er kanskje siste oppgave å sende en faktura til kunden. Timerabbit faktura er enkel i bruk og gir deg god oversikt over økonomien.

Ha kontroll på økonomien

Å følge opp kundenes innbetaling er helt avgjørende for god likviditet. I Timerabbit får du god oversikt over forfalte faktura, og kan følge opp kundene.

Lag faktura direkte fra timelister

Skal du fakturere timer kan du spare deg mye tid ved å benytte Timerabbit timeføring, hvor du enkelt kan overføre førte timer direkte til en ny faktura.

Enkelt for regnskapsfører

Sparer du regnskapsføreren din for tid, sparer du også penger. I Timerabbit kan du enkelt sende faktura-kopier til regnskapsføreren din via e-post.

Ikke betal mer enn nødvendig

Vi har ingen komplisert prisplan og ingen bindingstid. Du betaler 79,- per bruker per måned, og kan selv aktivere og deaktivere lisenser slik det passer bedriften. Beregn din månedlige kostnad med vår priskalkulator

 

Fornøyde kunder

«Jeg og mine 27 ansatte benytter Timerabbit daglig. Digital timeføring og rapportering sparer meg for mye tid og gir meg full kontroll på timene.»

Carlos

«Det var enkelt å gjøre seg kjent med bruken, og etter noen måneders bruk hadde vi økt faktureringsgraden betraktelig. Kundene er storfornøyde med prosjekt og timelister. Dette er et kjempeverktøy for oss!»

John Iver

«Når jeg som "gammel mann" kan lære meg et nytt system, så er det ikke MIN fortjeneste. Da er det fordi det godt forklart. Bra jobba!»

Ola

Prøv gratis i 30 dager

Ingen forpliktelser!

Ved å starte en prøveperiode godtar du våre avtalevilkår.